223
Taylor Swift ponovo želi Conora Kennedyja?

Taylor Swift ponovo želi Conora Kennedyja?

223
SHARE

null

Prelepa pevačica i član slavne porodice Kennedy zabavljali su se prošlog leta, a samo par nedelja nakon raskida, Taylor je bila sa Harryjem Stylesom.

Ako je verovati pisanju National Enquirera, Tay je zažalila što je prekidala vezu s Conorom. “Svi znaju da je Taylor i dalje luda za Conorom”, prenosi jedan izvor za časopis. “Stalno ga zove i šalje mu poruke. Stvarno joj smeta to što mu ona nije najvažnija stvar na svetu. Conor je još uvek u srednjoj školi i uvek ima više nego dovoljno pažnje devojaka!”

null

Isti insajder dodaje kako Conora nije bilo briga što je Taylor bila u vezi s Harryjem. “Conor nema potrebu da se takmiči s nekim Britancem iz bojbenda. On je Kennedy. Taylor ne može da dočeka da ga ponovo vidi, a on to zna.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

24 KOMENTARA

  1. Huhuhu,bas me cudii..Pa da,ipak..Njegova porodica je ono,najmocnija u Americi :) A zna se kakav ukus ima Taylor ;) Da,meni je on lep ali mu je ova slika odvratna :P Daa..Obican clan boybenda?Ne bih rekla -.- Ma,nek’ radi ona sta hoce,sad kad nije vise sa Hazzom,hvala Bogu! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.