Start Stars Hot News! Taylor Swift ponovo izaziva: Poručila momcima iz 1D da “ućute” na dodeli...

Taylor Swift ponovo izaziva: Poručila momcima iz 1D da “ućute” na dodeli MTV VMA

SHARE

taylor swift

Nakon što je na dodeli Grammy nagrada ove godine imitirala britanski akcenat tokom izvođenja pesme “We Are Never Ever Getting Back Together”, ismevajući Harryja Stylesa, Taylor Swift je ponovo naljutila Directionere kada na sinoć održanim MTV VMA.

Dok su momci iz One Directiona prezentovali nagradu na sceni, pevačica koja je sedela u prvom redu sa Selenom Gomez, kamera je na trenutak prikazala Taylor, koja je baš tad opsovala. Naime, ona je izgovorila “Shut the f**k up”, a snimak na kojem se to vidi a kratko vreme je osvanuo i na internetu.
Taylor je sinoć dobila nagradu za najbolji spot ženskog izvođača, i to za pesmu “I Knew You Werw Trouble”, koja je navodno posvećena Harryju. Dok je preuzimala nagradu, ona je rekla: “Hvala vam. Želela sam da se zahvalim svojim fanovma jer sam dosta tvitovala o ovome, zaista sam želela ovu nagradu. Takođe, želim da se zahvalim i osobi koja je inspirisala ovu pesmu, a koja tačno zna ko je on, na ovoj nagradi. Hvala ti mnogo.”
Očigledno je da Taylor još uvek nije prebolela raskid sa zvezdom One Directiona, ali Harry se po svemu sudeći neće mnogo uznemiriti zbog ovoga, jer je nedavno izjavio da bi bilo licemerno od njega da ne dozvoli Taylor da napiše pesmu o njemu.

http://youtu.be/W4_wWyhpbTM

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR