Start Stars Hot News! Taylor Swift po ceo dan piše nove pesme: “Iritiram sve oko sebe”

Taylor Swift po ceo dan piše nove pesme: “Iritiram sve oko sebe”

SHARE

Taylor Swift performs live

Taylor Swift svakodnevno žestoko radi na pisanju pesama za novi album a kaže kako bukvalno stalno misli na muziku, pa ima problema da zadrži koncentraciju tokom razgovora.

“Došla sam do tačke gde iritiram ljude oko sebe jer ću vas slušati pola razgovora a onda ću početi da razmišljam o drugoj strofi ili čemu već što zapisujem u svojoj glavi” kaže Tay za časopis Rolling Stone. Ona ističe i kako će novi album definitivno biti svež, kad je reč o zvuku, jer ona ne želi da se ponavlja. “Mislim da je ideja o tome da svakoj pesmi drugačije pristupim jako uzbudljiva. Nikad ne želim da napravim dva ista albuma. Zašto to uraditi? Šta je poenta?”, pita se ona.

Taylor Swift performs live

“Ako ste spremni da postanete drugačija verzija sebe, stvarno možete otići svuda. A upravo tu sam ja. Hvatam nove stvari koje će mi se svideti”, ističe pevačica i dodaje kako će opet imati goste na albumu. “Volim saradnje. Radite s raznim ljudima i onda pronađete tu kombinaciju iz snova u studiju. Znam te ljude i znam s kim opet želim da radim”, zaključila je.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR