145
Taylor Swift: Pitanja o Kanyeu Westu još uvek su zabranjena

Taylor Swift: Pitanja o Kanyeu Westu još uvek su zabranjena

145
SHARE

Inače mirna i nasmejana Taylor Swift poludela je na novinare nakon što su joj postavili šaljivo pitanje u vezi Kanye Westa.

null

Kanye je 2009. godine ponizio Taylor kad je upao na scenu dok je ona primala MTV nagradu, tvrdeći da je Beyonce zaslužila taj trofej. Tri godine kasnije izgleda da je Tay još uvek jako osetljiva zbog svega. The Daily Record upitao je pevačicu da li ima neki plan ukoliko Kanye opet upadne na scenu, ona se naljutila i kratko odgovorila: “Ma dajte” nakon čega je jednostavno otišla. Navodno, Taylor je zahtevala i od organizatora da Kanye odnosno Kim Kardashian sede što dalje od nje.

FOTO: FAME

9 KOMENTARA

  1. Ne verujem da je bas tako reagovala. Uvek je samo govorila da ne zeli da prica o tome, nikad se nije naljutila. Ali i da jeste, zasluzio je. 

  2. Kolika seljacina treba da budes da bi to uradio???? Mozda bey i jeste zasluzila taj trofej,ne znam,al vec kad ga je tay uzela,nije trebao tako primitivno da postupi..mogu misliti kako se osjecala -.-

  3. Pa sto ako su ‘samo 3 osobe’, jer o njima, odnosno o Taylor, ima mnogo da se kaze. Tebe ako ne zanima jednostavno ne citaj ili idi na neki drugi sajt.
    SWIFTY FOREVER! <13

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.