265
Taylor Swift otkriva svoje najveće strahove: “Plašim se da se guglujem!”

Taylor Swift otkriva svoje najveće strahove: “Plašim se da se guglujem!”

265
SHARE

Taylor Swift performs live

Taylor Swift je jedna od trenutno najvećih muzičkih zvezda, pa ni ne čudi što je internet pun tekstova o njoj i njenih fotografija. Ipak, slavna pevačica se plaši da otkrije šta se na internetu piše o njoj, pošto je nedavno izjavila da je to njen najveći strah.

Taylor je nedavno rekla da ne čita tračeve o sebi koji se objavljuju po tabloidima, a sada kaže da ima fobiju i od toga da pretraži svoje ime u Google-u. Ona je u intervjuu za magazin “Marie Claire” rekla da je guglovanje svog imena njen najveći strah, a tu spadaju i bube ušare, cinične osobe i strah od toga da će biti uhapšena.
Nije ni čudno što Taylor ne voli da čita o sebi, pošto se u medijima često piše o njenom burnom ljubavnom životu i brojnim momcima sa kojima je navodno bila u vezi.

Izvor: Life Content

36 KOMENTARA

    • @ANJa jel si ti normalna?brate pitaj nekog drugog,nemoj da se blamiras ovde…no8…msm da ovo nije mesto za takva pitanja.

  1. @#ProudDirectioner, zelim da te krunisem. To curo.

    @LYM, nemam blage, izgubila se.

    @ANJA, prije bih rekla da nisi normalna u glavu. Odakle tebi sa 10 godina grudi?

    @Lithium, pa to je izazov. Jedan dio zeli da to ucini a drugi jednostavno ne. Sigurna sam da se guglala ranije pa joj se smucilo od onoga sta je vidjela. Selena se prije redovno guglala i zamalo je pala u depresiju od toga.

  2. ANJA jao bozeee ti sa deset godina imas grudi??? ja imam 14 skoro 15 i nemam skoro nista xD ahah

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.