Start Stars Hot News! Taylor Swift otkriva: Ne volim da delim savete

Taylor Swift otkriva: Ne volim da delim savete

SHARE

taylor

Dobro je poznato da su Taylor Swift i Selena Gomez jako dobre prijateljice i šuškalo se da je Taylor ta koja je pomogla Selenida preboli raskid sa Justinom Bieberom početkom godine, ali je pevačica hita “Love Story” sada otkrila da ne uživa u davanju saveta.

Taylor je osvojila neverovatnih osam nagrada na ovogodišnjoj dodeli Billboard nagrada, i nije mogla da sakrije svoje oduševljenje. Na pitanje koji je za nju bio najlpši trenutak te večeri, odgovorila je: “Za mene, najlepše je bilo kada sam stajala na sceni bez daha sa 15 mojih igrača, nakon što smo završili naš nastup. Stajali smo zajedno i gledali u publiku koja je ustala i tapšala. To je bio prelep osećaj”, priznala je Taylor i dodala da je činjenica da je njena prijateljical Selena bila u publici učinila ceo doživljaj još večim. “Bila sam uzbuđena što je puno mojih prijatelja bilo tu, na primer Selena (Gomez) i Ed (Sheeran). Zbog toga sam imala osećaj da je to neka žurka, a ne značajan medijski događaj”, priznala je ona.

taylor selena

S obzirom da je veoma mlada postigla veliki uspeh na muzičkoj sceni, novinari su je pitali kakav savet bi dala svojoj prijateljici Seleni, Taylor je odgovorila: “Nikada ne dajem savete, osim ako mi to neko traži. Naučila sam jednu stvar, i to je jedini savet koji mogu da dam, a to je da ne postaneš osoba koja daje savete kada to niko od nje ne traži, zasnovane na ličnom iskustvu. Oduvek su mu stariji davali savete jer sam mlada, ali na kraju krajeva sve se svodi na to kako želiš da te ljudi pamte. Treba da budeš takva osoba”, zaključuje Taylor.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR