176
Taylor Swift: Osvajanje Skandinavije iz Londona

Taylor Swift: Osvajanje Skandinavije iz Londona

176
SHARE

Taylor je u sredu nastupila u švedsko-norveškom šou “Skavlan” a snimanje nije održano u nekoj od ove dve zemlje, već u Londonu!

null

null

Ipak i pored još jedno odličnog nastupa, ne može se reći da je dan protekao sjajno za Tay – naime, ona je svoje obožavaoce na Twitteru obavestila kako se prehladila. “Dobila sam kijavicu. Nosim sa sobom kutiju maramica kao da mi je to novi omiljeni aksesoar, jako kijam i pričam kao žaba/neki matorac.”

null

null

Kasnije je i dodala: “Glasanje za EMA se uskoro završava, možete otići na http://tswift.co/ts-ema ako hoćete. Ili ako se osećate loše zbog mene, jer sam bolesna”.

6 KOMENTARA

  1. Gospode Boze,prekinite vise sa Taylor!Mozete da dislajkujete koliko god zelite,jer tako uvek radite kada se necije misljenje ne poklapa sa vasim…u redu je,devojka lepo peva,ali smorila je vise,sve pesme su joj iste…Previse je tunjava

  2. Mogla bi ti malo da od****s od mene,jer se nisam tebi direktno obratila,niti sam rekla bilo sta lose,imam pravo na svoje misljenje i boli me k**** da li ti se svidja ili ne.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.