259
Taylor Swift optužena da je “ukrala” 2.5 miliona dolara!

Taylor Swift optužena da je “ukrala” 2.5 miliona dolara!

259
SHARE

null

Taylor Swift suočena je sa vrlo ozbiljnom optužbom – naime, jedna promoterska kuća tvrdi da je pevačica unapred uzela 2.5 miliona dolara za jedan koncert u Kanadi ali da ga nikad nije održala.

Pevačica je trebala da nastupi na kantri festivalu u Otavi, tokom avgusta 2012. godine ali je koncert zbog neozbiljnosti organizatora otkazan. Ipak, Taylor je navodno zadržala novac koji je trebala da dobije za taj nastup. Promoteri tvrde da moraju vratiti novac svima koji su kupili karte i da to ne mogu da urade osim ako Taylor ne vrati svoj honorar.

null

Predstavnik pevačice nije demantovao da je Taylor uzela novac ali kaže da ona tom prilikom nije potpisala bilo kakav ugovor i da zato ne želi da ga vrati. Zbog svega, cela stvar će završiti na sudu!

IZVOR: Life Content

48 KOMENTARA

  1. Prestanite vise da vredjate! Volim Taylor!! I slazem se sa Taylor Swift!! (lepo si im napisala!) !! Stvarno, vi je mrzite zato sto je bila u vezi sa Harryjem! Razumem da volite 1D, ali zasto mrzite Taylor !? Pa niko iz 1D-a nece da vas ozeni (100%)!! Ljubomorne ste zato sto je Harry bio sa Taylor! Pa i budite kad vredjate! I ne pisite u nista akko je ne volite! Nadjite negde gde su One Direction ako ih toliko volite pa pisite za njih! :P :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.