204
Taylor Swift opsednuta Harryjem Stylesom, želi da se uda za njega?

Taylor Swift opsednuta Harryjem Stylesom, želi da se uda za njega?

204
SHARE

null

Taylor Swift još nije ni zvanično potvrdila da je u vezi sa pevačem One Directiona, a neki mediji već pričaju da razmišlja o braku s njim.

Kantri pevačica je već pričala kako se jako brzo zaljubljuje i počinje da razmišlja o zajedničkom životu s dečkom, ali čini nam se da su nove priče koje lansiraju tablodi ipak preterane. “Opsednuta je Harryjem”, prenosi magazin Star. “Već priča o braku i bebama.” Taylor je trenutno u Australiji dok je Harry u Americi, ali navodno, već su isplanirali da novogodišnje praznike provedu zajedno. “Ona planira romantični odmor za Božić, samo za njih dvoje. Poludela je za njim.”

FOTO: FAME

33 KOMENTARA

  1. Vrsi prevelik pritisak na Harrya , nije ni cudo sto joj svaka veza brzo propadne. A za sve krivi svoje bivse , ono kako su joj oni slomili srce a nije se nikada zapitala da nije mozda problem u njoj -.-”

  2. Pa zar Taylor nije izjavila juce na jednom radiju da su samo mnogo dobri prijatelji i daa nisu u vezi?!
    Svakako ona nije normalna,i ako budu u vezi nece dugo da potraje! :)

  3. volim taylor ali mislim da je problem u njoj ona vrsi veliki pritisak na momke i nije cudno sto joj svaka veza brzo zavrsi ja mislim da ovo sa harryjem nece dugo potrajat a harryjeva mama harry i niall neprestano govore da harry nema nista sa taylor a i da su  zajedno ja ih podrzavam samo da je moj hazzolino sretan :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.