209
Taylor Swift oduševljena pevanjem Ellie Goulding: Njen glas je neverovatan!

Taylor Swift oduševljena pevanjem Ellie Goulding: Njen glas je neverovatan!

209
SHARE

47th CMA Awards - Arrivals

Taylor Swift kaže kako je oduševljena ali ujedno i šokirana činjenicom da Ellie Goulding tako dobro zvuči uživo i da njen glas u studiju niko ne modifikuju kompjuterom.

Tay i Ellie zajedno su nastupile u avgustu u Los Anđelesu gde su izvele pesmu “Anything Can Happen”, a američka muzičarka kaže kako se svega još uvek savršeno seća. “Ellie je neverovatna”, priča Taylor za radio stanicu Capital FM. “Kad ona počne da peva, sećam se kakav je to utisak ostavilo na članove mog benda – svi su se pogledali i pomislili ‘Ona stvarno zvuči tako!'”

Ellie Goulding Gets Caught In The Rain

Taylor kaže kako odavno sluša Ellienu muziku i da se uvek pitala na koji način producenti modifikuju njen glas da zvuči tako dobro. “Kad je prvi put čujete, pomislite odmah ‘Pitam se koje efekte koriste na njenom glasu.’ Međutim, ona stvarno zvuči tako”, objašnjava ona.

Autor: Life Content
FOTO: FAME, SIPA

9 KOMENTARA

  1. Potpuno se slazem sa njom.Vec neko vreme slusam Ellie i smatram da ima veoma lep i specifican glas.Obozavam njenu pesmu Burn ali i ostale.Ellie<333333333333333.

  2. Volim Ellie, ali Taylor i ne baš. Jednostavno mi nije simpatična. Ali mi se sviđa kad neko slavan pohvali kolegu i nije ljubomoran. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.