296
Taylor Swift očajnički želi Harryja Stylesa?

Taylor Swift očajnički želi Harryja Stylesa?

296
SHARE

null

Kako prenosi Us Weekly, Taylor je gorko zažalila što se posvađala sa Harryjem i nazivala ga pogrdnim imenima tom prilikom.

Us Weekly navodi kako je do raskida došlo nakon što je Harry tokom njihovog odmora na Karibima odlučio da umesto sa Taylor, provede neko vreme s drugim slavnim gostima. “Napio se i ostavio Taylor na njihovom brodu na par sati a nikome nije rekao gde ide”, prenosi jedan izvor. Kad se Harry konačno vratio, dočekala ga je uplakana i besna Taylor. “Nazvala ga je ružnim imenom i optužila da trčkara oko drugih devojaka”, prenosi isti insajder.

null

Taylor je nakon svega otišla kući ali se nadala da će je Harry nazvati i izviniti se. “Želela je da ga nauči lekciju, očekivala je kako će je on nazvati i izviniti se. Ipak, on to nije učinio”, dodaje drugi izvor. Taylor je sad navodno preuzela inicijativu i bombarduje pevača porukama i pozivima ali on nije siguran želi li da joj se vrati jer navodno misli kako je Tay previše emotivna za njegov ukus.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

58 KOMENTARA

  1. nešto mi to “očajnički” ne ide uz nju…….pa šta sad bi sa conorom isto je tako pre nekoliko dana pisalo kako se kaje i da je “očajna za njim” ……… mislim da bi se već jednom trebala odlučit za koga će…………. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.