Start Stars Hot News! Taylor Swift oborila rekorde Madonne i Britney Spears sa 11 rasprodatih koncerata...

Taylor Swift oborila rekorde Madonne i Britney Spears sa 11 rasprodatih koncerata u Los Anđelesu!

SHARE

taylor-swift-082013- (1)

Taylor Swift uspela je da obori rekorde koje su postavile dve legendarne pop pevačice, Madonna i Britney Spears, pošto je uspela da rasproda neverovatnih 11 koncerata u Stejples centru u Los Anđelesu ovog meseca.

Slavna pevačica trenutno obilazi Ameriku, Australiju i Kanadu u okviru svoje “Red” turneje, na kojoj je još od marta, a podršku joj pruža Ed Sheeran. Koliko je ona popularna, dokazuje i činjenica da, ne samo što je pevala 11 večeri zaredom, već je uspela i da rasproda svako sedište u dvorani koja ima može da primi 150.000 ljudi, što znači da je Taylor nastupila pred 1.500.000 ljudi u Los Anđelesu!

2108tswiz1

Kako bi obeležila ovaj veliki uspeh, ona je održala konferenciju za medije u ponedeljak, na kojoj je predstavila plaketu od njena tri albuma uz poruku “11 rekordnih rasprodatih nastupa”.
A pošto je htela da se oduži i svojim fanovima, na proteklim nastupima ona je imala brojne specijalne goste. Među njima bili su Cher Lloyd, sa kojom je otpevala pesmu “Want U Back”, zatim Sara Bareilles, koja je otpevala numeru “Brave”, i na kraju pop duo “Tegan and Sara”, koji su izveli pesmu “Closer”.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR