Start Stars Hot News! Taylor Swift o snimanju novog filma. “Ovo je jedno od najdivnijih iskustava...

Taylor Swift o snimanju novog filma. “Ovo je jedno od najdivnijih iskustava ikada!”

SHARE

BBC Radio 1's Teen Awards

Taylor Swift otkrila je detalje o tome kako se snašla na snimanju njenog novog filma “The Giver”, izjavivši da je to bilo jedno od najdivnijih iskustava u njenom životu.

Dvadesettrogodišnja pop zvezda, koja je dobila neverovatnih osam nominacija na ovogodišnjim American Country Awards, zajedno sa Meryl Streep i Jeffom Bridgesom glumi u novom filmu. “Nisam mogla da verujem da mi se to dešava. I dalje ne mogu da verujem da san snimala u Južnoj Africi i da sam imala scene sa Jeffom Bridgesom. To je bilo nerealno”, rekla je Taylor za Access Hollywood, te dodala: “Ozbiljna sam, nisam mogla da poverujem da sam deo tog iskustva. I samo sam se trudila da vredno radim. Zaista smo dugo snimali i dugo smo se pripremali, ulazili u uloge i slično. Ali to je bilo najdivnije iskustvo u mom životu, zaista.”
Taylor se pojavila u filmu “Valentine’s Day” i seriji “New Girl”, ali kaže da je najviše glumačkog iskustva stekla iz novog filma.
“Toliko toga sam naučila. Ludo je koliko možete da naučite kada se jednostavno nađete u toj situaciji. Išla sam na časove i čitala sve što mogu pre nego što je ovo počelo, ali naučila sam više kada sam to probala u praksi.”
“The Giver” stiže u bioskope narednog leta.

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR