132
Taylor Swift: Nemam ljubavnu strategiju

Taylor Swift: Nemam ljubavnu strategiju

132
SHARE

Kada je u pitanju njen privatni život, pevačica Taylor Swift priznaje da nema nikakvu pravu ljubavnu strategiju. Taylor, koja je bila u vezi s rockerom Joeom Jonasom i zvezdom “Sumraka” Taylorom Lautnerom, kaže da sledi svoje srce kada su u pitanju momci: “Nemam nikakvu pravu strategiju ili obrazac ponašanja kada je ljubav u pitanju. Ponekad sam znala biti jako oprezna i bojala sam se prepustiti i verovati nekome, a ponekad sam uletala u veze bez razmišljanja. Ti trenuci su prekrasni, divlji i uzbudljivi, ali naučila sam da u takvim situacijama možeš ostati povređen. Uvek sam bila bezbrižna po pitanju ljubavi, imala sam avanture koje ne bih menjala nizašta”.

Country pevačica otkriva da joj je bitno da muškarac ima određenu strast u životu, poput njegove karijere: “Sviđaju mi se muškarci koji vole ono što rade jer su takvi najprivlačniji. U srednjoj sam školi mislila da je jako cool ako dečko ima super auto. Sada mi ništa od toga nije bitno. Iskrenost, poverenje i karakter su karakteristike koje tražim kod muškarca”. Taylor je nedavno najavila izdavanje svog novog albuma “Speak Now” na koji je jako ponosna: “Pišem jedino o onome što sam sama prošla. Dosta toga mi se dogodilo u poslednje dve godine i zato sam jako ponosna na ovaj album. Sve što mi se dogodi, stavljam u pesme. Nije mi neugodno pričati o svom privatnom životu preko pesama”.

7 KOMENTARA

  1. Istina ima trenutaka kada neispadnes lepo na slikama,to je i slucaj sa ovom slikom,ali Taylor je daleko od ruznog.Stavise ona krasi moj DESKTOP vec 2 god.

  2. Meni je ona skroz simpa…Ali previse se utripovala na VMA…Boze,posvetila pesmu Westu samo zato sto joj prekinuo govor…Devojko,iskuliraj..! Bilo pa proslo,izvinuo ti se i kraj.. Jos text ide “Jos uvek si nevin..”…Oooo Boze,k’o da joj je ubio babu.. :P …Inace,meni kopa oci ona recenica:”Bila je u vezi sa ROCKEROM (!?) Joeom Jonasom?? Od kad se on smatra rockerom…????

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.