116
Taylor Swift: “Ne žalim se na nedostatak privatnosti”

Taylor Swift: “Ne žalim se na nedostatak privatnosti”

116
SHARE

Kantri pevačica kaže da ne dozvoljava da joj interesovanje medija za nju smeta, jer je izabrala karijeru koja to podrazumeva.

21-godišnjakinja je sad navodno u vezi s glumcem Garrettom Hedlundom a ranije je bila u vezama s Joe Jonasom, Taylorom Lautnerom i Jakeom Gyllenhaalom. Ipak, ona kaže da je to što je stalno fotografišu nešto na šta mora da se navikne.

“Ako neko želi da krije vezu ili ima druge probleme vezane za privatnost, onda nismo na istoj tački gledišta. Ja kažem da treba živeti svoj život. Ako vas neko slika, posle se možete samo smejati tome. Mislim da nepotrebno da se žalim na bilo šta.  Čujem druge kako se žale na povredu privatnosti, kao da nisu mogli da rade neki drugi od milion poslova koji postoje. Ja sam jednostavno prihvatila da je ovo moj život” rekla je gostujući u jednom TV tok šou.

5 KOMENTARA

  1. E stvarno je u pravu :D … Ovim drugima uvek smeta kad ih slikaju ..i ometaju im privatnost…Pa sta ce??? Sto su hteli da budu poznati….sad moraju da se pomire sa tim..I ja da sam poznata , sigurno mi nebi smetalo da me slikaju…i kada bih bila sa nekim u vezi to ne bih krila jer je glupo…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.