328
Taylor Swift ne želi da komentariše Biebsa: “Hajde da ne otvaramo tu...

Taylor Swift ne želi da komentariše Biebsa: “Hajde da ne otvaramo tu temu”

328
SHARE

tay

Taylor Swift jednostavno više ne krije da je izgubila poštovanje za Justina Biebera – toliko da više ne želi uopšte da iznosi svoje mišljenje o njemu.

Nakon dodele Billboardovih nagrada, Tay su prišli novinari iz Access Hollywoda i zamolili je da objasni šta je rekla Seleni Gomez nakon što se ona pozdravila sa Justinom Bieberom, a kantri pevačica je samo rekla: “Oh, ne želite ni da znate! Stvarno ne želite da otvaramo tu temu. Posebno noćas.”

TS6

Kako je preneo bloger Perez Hilton, Taylor zaista nije više Belieber. “Ona jednostavno voli Selenu i želi joj da bude srećna, ali ne mislim da je odgovor u tome da stalno ulazi u vezu sa Justinom a onda je raskida. Misli da je Justin obično derište i da Selena zaslužuje nekog daleko boljeg”, prenosi jedan insajder.

IZVOR: Life Content

40 KOMENTARA

  1. Niko od nas zapravo ne zna šta se zaista dogodilo između njih,tako da ne možemo da kažemo da je Tazlor kriva za sve ili da je Justin ovakav ili onakav.Tako da je sad stvarno glupo da govorimo da ih npr mrzimo ili da su degenerici itd…
    Ali skroz se slažem sa @Minaa

  2. @Jovana bolje pjeva od nje aj se djete propucaj ona je jedna od velikih umjetnica i bez obzita što pise o deckima ona barem pise i sklada sve svoje pjesme sto je danas vrlo rijetko nac ajde mi nadi barem jedan njen live u kojem je falšala ili nesto krivo otjpjevala a ja tebi o justinu mogu nac sto jel je mutirao i vise nema nikakav glas i jos nesto nemozes biti sigurna da je ovaj izvor u pravu jel danas je ovakvih izvora i previse.. a i ustalom ona samo zeli najbolje za frendicu i ona je poznaje sigurno bolje nego ti i vjerovatno zna da nisu jedno za drugo jel ti tog svog justina znas jedino preko pjesama neznaš kakva je osoba kad iza kametra i kad se ugase reflektori tako da djete drago a svi vi ostali nemoj te se ni trudit pljuvat po taylor jel ona je za vas kraljica

  3. Pa to je u stvari lepo od nje. Ona njena izgleda ne voli ali ga ne komentarise.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.