274
Taylor Swift ne žali što je napisala toliko pesama o svojim slavnim...

Taylor Swift ne žali što je napisala toliko pesama o svojim slavnim momcima

274
SHARE

2013 Billboard Awards- Press Room

Taylor Swift poznata je po svojim brutalno iskrenim pesmama o bivšim vezama zbog čega često dobija negativne komentare. Ipak, ona ističe da nikad nije zažalila toga.

Govoreći za Billboard.com, Taylor kaže da joj uopšte nije bitno da li se njenim bivšim momcima dopada to što su tema njenih pesama. “Ne pišete pesmu o njima osim ako niste sigurni da više ne želite da imate nešto s njima”, objasnila je Swifty. “To je glavno pravilo.” Da ume da se našali na svoj račun, Tay je pokazala na Billboard Music Awardsu, gde je poručila kako je njena veza sa fanovima najbolja i najduža koju je imala do sad.

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

21 KOMENTARA

 1. A sto bi zalilia?Zaradila je toliko novca i nagrada…I ako to njoj pruza zadovoljstvo neka UZIVA JER ZIVOT JE KRATAK……….FOREVER SWIFTIE…. <13<13<13

 2. Odlična pevačica, prelepo izgleda, plemenitog srca-ima sve što hejteri samo poželeti mogu, tako da se na njih ne treba obazirati ;)

 3. “Objasnila je Swifty” ???-Valjda Swift… Zašto bi se žalila? Njene pjesme su predobre… Imaju iskrenu emociju i jako mi se dopadaju pjesme koje je posvetila bivšima… Kad slušaš, da bar znaš o čemu se govori o pjesmi. Iskreno, samo one iskrene nebi bilo strah ući u vezu s njom, jer će oni kreći u ozbiljnu vezu i sigurno će dobiti dobre pjesme =) Kad već toliko crnite Taylor Swift, zašto ne biste spomenuli i pjesme koje govore o pravoj ljubavi a posvetila je isto tako bivšima dok je bila u vezi s njima?- Kao npr. Ours- savršena pjesma posvećena John M. Šteta što ovako dobar magazin na sve načine pokušava da povrijedi Tay i njenu privatnost… To mi mnogo smeta.

 4. Pa Justin Timberlake je napisao Cry me a river za Britni pa je pjesma bila hitcina.Tay nema za cim da zali,joj koliko nagrada <3 <3

 5. Hej hej hej pa ona momke iskoristava kad su bili popularni Jonas Brothers bila je sa Joeom,pa Sumrak saga Taylor Lautner,Pa 1D Harry msm nema smisla.Ali lupajte dislajkove!!!!!!

  • Slazem se sa Sara.Styles.Payne i sa Big Directioner(Harry)
   Ja ne volim nju pogotovo kad razmislim sta je uradila mom buducem muzu <3

   • “Mom budućem muzu”? I sad neka neko kaže da je Tay glupa i maloumna.

    1. Ti Harryja ne posjedujes i NIKADA neće biti tvoj muž 
    2. Šta mu je to uradila, ti kao bila treća osoba u toj vezi pa si top informisana?

    Učini mi uslugu i barem svoju pateticnu mržnju podkrijepi nekim jadnim argumentima, činjenicama i ucinjenim djelima, tek toliko da ne ispadnes glupa. Jer zaista jesi ispala sad takva

    Ne mogu nikog natjerati da je voli ali kad već izražavate toliku količinu mržnje, neka barem imate argumente. Zamislite kakva bi ja glupaca bila da je branim apsolutno svaki put a sa se ne služim faktama.

  • Aplauz za tu teoriju! Zaista! Znaš li ti da je Taylor pravila KARIJERU GODINAMA PRIJE NJIH. ONA JE OSVAJALA GRAMMYJE, PUTOVALA PO SVIJETU I PUNILA NAJVEĆE DVORANE. Pa ona 467893736 veća zvijezda od Jonas Brothersa!  Mnogo volim Taylora L. i silno sam željela da budu zajedno još dugo, ali ona je bila veca zvijezda od njega. Taylor je kupila najprestiznjije nagrade, imala Bog zna koliko hitova i milione i milione prodanih singlova i albuma, I TAD DRAGA MOJA, 1D NIJE NI BIO NA VIDIKU.

   Svi ganjaju nju a ne obrnuto. I dalje je popularnija i iskusnija od svojih bivših ;)

 6. Slažem se sa @Orhideja… Zar uvijek morate svoju mržnju da iskalujete na Tay? Swiftie forever <13 Ako vam toliko smeta, nemojte nišš ni pisati,… Ni ja nisam neki veliki 1D fan, pa svejedno nišš ne pišem u komentare njihovih postova… Želim im sve najbolje, nadam se da će imati mnogoooo Directionera, ali moja briga je Taylor… I zato se ne mješam u vaše stvari.

 7. Big Directioner(Harry),Hazza i Payne-slazem se sa vama.Sad ce jos i sa Justinom da bude samo da bi bila popularnija -.-
  Nirvana4Ever-ispravka Miley najbolja i Justin

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.