549
Taylor Swift: “Ne bih se osećala prijatno bez odeće”

Taylor Swift: “Ne bih se osećala prijatno bez odeće”

549
SHARE

Taylor Swift kaže da se uzdržava od golišavih foto sesija za časopise, jer se ne oseća prijatno dok na sebi ne nosi gotovo ništa.

Taylor je oduvek poznata po svom imidžu obične devojke i kaže da ga neće menjati samo da bi prodala više albuma. Ona nema ništa protiv da to ostavi pevačicama kao što su Rihanna ili Katy Perry.

Za britanski The Telegraph, Taylor Swift e rekla: “Volim da nosim lepe haljine i volim da menjam stilove, ali ne osećam se prijatno bez odeće. Nikad u svom životu ne bih nosila samo par malenih krpica na sebi, pa ne verujem da je potrebno da njih nosim na snimanjima”.

Njen stav su izgleda svi već prihvatili – na pitanje novinara da li je urednici časopisa uopšte pitaju da li bi se obukla provokativnije, kantri pevačica samo je kratko odgovorila: “Ne više”.

19 KOMENTARA

  1. Ona je jedna od najnormalnijih pevavacica u Holivudu.Ne skida se gola,i ma lepe pesme (bez bezobraznih i suvisnih reci).Devojka je stvarno savrsena….:) ♥

  2. Jbg ne moze. I umesto da skrnavis svakki moguci post, vise ne znam dal’ se tebi iko svidja, mogla bi malo da prosetas.

  3. Jaoo pa ti si vidim počela da studiraš šta ja pišem i koga volim. E pa vidiš,volim ja puno njih,samo o njima ne pišu.
    I šta je loše ako iskažem svoje mišljenje? Ne želim da se pravim da mi se neko sviđa,niti da na sve postove pišem “Super je.. Obožavam ga/je..♥”. Nisam takva.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.