184
Taylor Swift napušta muziku kako bi postala glumica? “Oduvek mi je to...

Taylor Swift napušta muziku kako bi postala glumica? “Oduvek mi je to bilo na pameti!”

184
SHARE

taylor

Taylor Swift nikada nije krila da bi volela da se bavi glumom, a sada je ponovo progovorila o svojoj strasti prema filmovima, te otkrila da bi zarad dobre filmske uloge bila spremna da zapostavi i svoju muzičku karijeru.

Naime slavna pevačica, koja se pojavljivala u serijama “New Girl” i “CSI”, kao i u filmu “Valentine’s Day”m kaže da bi volela da se spisak njenih glumačkih dostignuća proširi. “Gluma mi je uvek na pameti, nadam se nekoj dobroj ulozi”, kaže Taylor. Na pitanje u kakvim bi filmovima volela da glumi, ona kaže: “To bi moralo da bude nešto toliko sjajno da bi me odvuklo od pisanja pesama i turneja, tako da bi scenario morao da me oduševi.”
Taylor je imala priliku da se druži sa brojnim zvezdama iz sveta filma kada je pre nekoliko dana prisustvovala Filmskom festivalu u Torontu, gde je promovisala film “One Chance”, za koji je radila muziku.

Izvor: Life Content

10 KOMENTARA

  1. Ona jako dobro glumi.. :) ali ne verujem bas da bi ona napustila svoju muziku zbog glume jer joj pevanje ide cak jos bolje od glume..Moja mama kaze da je trebala da bude manekenka xDD jer je visoka,mrsava i lepa,a i sve joj lepo stoji.. :D Ja milim da bi se super snasla da glumi na disney,ali je malo prestara za to, ali kao specijalni gost..sto da ne? :) vec su je spominjali u seriji “Austin and Ally”.. :D

  2. Bolje da ostane u muzici kada je za nju vec talentovana.Volim neke njene pesme(nisam neki veliki fan)ali sto bi prelazila iz pevanja u glumu kada je vec talentovana pevacica.

  3. dusssaaa! ♥ ona bi se jako dobro snasla u nekoj filmskoj ulozi, ali ja stvarno ne bih volela da prestane da peva zbog toga :(

  4. Ona je jako talentovana i za muziku, i za pisanje pesama,a i za glumu. Volela bih da nastavi ovako kako je i pocela: da peva, pise sama svoje pesme i POVREMENO kada nadje neku dobru ulogu da glumi.. :)
    ( i davala je glas u crtanom filmu Lorax <3 )

  5. Njoj sve dobro ide,ali muziku ne verujem da ce napustiti.:)
    Uzgred,mogli bi da spomenete njenu novu pesmu sweeter than fiction.I dalje nije oficijalno predstavljena,ali mozemo je cuti i moram reci da je savrsena,i da podseca na njene stare kantri pesme.^^ –> http://www.youtube.com/watch?v=RouQH5VJbHQ

  6. dobra je ona glumica,a mn niko ne pita nista pa i ja bi da glumim al sta cu…srecno tay<3333333333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.