260
Taylor Swift nakon nastupa sa Rollingstonesima: “Ovo će imati ogroman uticaj na...

Taylor Swift nakon nastupa sa Rollingstonesima: “Ovo će imati ogroman uticaj na moju karijeru”

260
SHARE

MICK-TAYLOR_0047

Taylor Swift i The Rolling Stones iznenadili su čitav svet nakon što su zajednički izveli pesmu “As Tears Go By” na koncertu u Čikagu, a kantri zvezda tvrdi da je zbog toga neopisivo srećna.

_performs_with_the_Rolling_Stones_in_Chica_2__4_

_performs_with_the_Rolling_Stones_in_Chica_2__6_

Govoreći o ovom iskustvu, Tay je za časopis BANG Showbiz rekla kako nije mogla ni da sanja da će joj se ukazati ova prilika. “Upravo sam sišla sa scene nakon što sam nastupila sa The Rolling Stonesima. To nije nešto što sam očekivala da će mi se desiti u životu”, priznaje ona.

MICK-TAYLOR_0079

_performs_with_the_Rolling_Stones_in_Chica_2__7_

“Oni su jedan od retkih bendova čiji fanovi dolaze na koncerte decenijama unazad i uvek se vraćaju. To što svaki put daju sve od sebe jeste ono što njihove fanove čini vernim. Ovo će imati ogroman uticaj na moju karijeru.”

IZVOR: Life Content

7 KOMENTARA

  1.  “Ovo će imati ogroman uticaj na moju karijeru.” wtf ? inaće mi je drago zbog nje , prelijepa je na slikama a Rolling Stones ne treba ni komentarisat  ;) <3

  2. Taylor <
    33333 I love you… Zaslužila si ovo… I ti se uvijek previše trudiš, to i čini tvoje fanove ovako povjerljivima;) Naravno da će imati uticaj na tvoju karijeru… Mislim da neki nisu ovo protumačili kako treba… Htjela je samo reći da joj je jako važan ovaj nastup i u historiji svoje karijere je ovo jako lijepa uspomena i da ju je nagovorila na novu ustrajnost i snagu… I LOVE YOU, TAYLOR <33333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.