Start Stars Hot News! Taylor Swift najavljuje promene: Bez ljubavnih pesama na novom albumu?

Taylor Swift najavljuje promene: Bez ljubavnih pesama na novom albumu?

SHARE

Taylor Swift Shopping At Barneys New York

Taylor Swift ne planira da pravi pauzu: kantri zvezda već je počela da radi na svom narednom albumu, koji će, po svemu sudeći, doneti neke promene.

Taylor je najavila da će stvari početi da se menjaju sa njenim novim izdanjem, a da li to znači da više neće pisati ljubavne pesme inspirisane dešavanjima u njenom privatnom životu, koje su je proslavile? Slavna pevačica tek što je završila turneju po Severnoj Americi na kojoj je promovisala album “Red”, koji joj je doneo veliki uspeh pošto je prodat u 1,2 miliona kopija. I pored toga što je pronašla “formulu uspeha”, Taylor je spremna da isproba nešto drugačije na svom narednom albumu.
“Mislim da je cilj za moj sledeći album da nastavim da se menjam, i da se nikad ne promenim na isti način dva puta”, istakla je Taylor u intervjuu za AP, te otkrila da joj je bilo naporno da istovremeno nastupa u okviru turneje i da piše pesme za naredni album, te da je nova muzika drugačija od svega što je ranije snimila: “Do sada sam primetila da sam skrenula u drugu stranu u odnosu na sve što sam ranije radila.”

Izvor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR