234
Taylor Swift nadmašila bivše momke u prodaji karata za koncerte

Taylor Swift nadmašila bivše momke u prodaji karata za koncerte

234
SHARE

Taylor Swift poznata je po burnom emotivnom životu koliko i po muzici, ali izgleda da joj u polju karijere ide mnogo bolje nego u ljubavi. Njena aktuelna turneja “Red” po prodaji ulaznica nadmašila je nastupe njenih bivših momaka.

Prema podacima o prodaji, karte za Taylorine koncerte traženije su od karata za live nastupe Joea Jonasa, Johna Mayera pa čak i Harryja Stylesa. Turneja, na kojoj joj podršku daje i Ed Sheeran, počela je prošlog meseca i trajaće do novembra, Prema pisanju portala Radar Online, Taylorini koncerti popularniji su od tuneje Jonas Borthersa iz 2012/2013. godine 19 puta, a od povratničke turneje Johna Mayera čak 57 puta! Sa druge strane, za “Take Me Home” turneju One Directiona prodato je 30 odsto više ulaznica, ali kako je Radar Online ukazao, profit benda se deli na pet jednakih delova, tako da je Taylor praktično u tom polju uspešnija od Harryja.

Autor: Life Content

27 KOMENTARA

    • Honey nema potrebe da nas zalis ali eto kad ima retardiranih osoba kao sto si ti, zali slobodno, to je jedino i sto mozes da nam uradis a da nas pri tom i ne dotices :** Kissmahass :*

  1. naravno ona se sa uspehom dokazuje…….. a ne sa onim sto se pokazuje Chelsea Ferguson ova devojka sto je sad uporedjuju da je flertvala sa Harriem, DALEKO OD TOGA.      BRAVO :)

  2. Zašto uz svaki članak o Taylor stoji i ono “bivši momci” ?! Niko izgleda ne forsira one Tay-ine vrline, ali važno je da se spominju bivši… Pustite je, naporni ste.

  3. Ma sta se*ete swiftie vi se samo nešto prigovarate nama Directionerima,ako iznesemo svoje mišljenje onda ga ne možete promijeniti..svako ima pravo na svoje mišljenje zar nije tako…ne želim se svađati s vama,ja slusam Taylorine pjesme i cura je bas dobra pjevacica,ali sam ipak Directioner i nije da kažem da mi nije žao što to nije One Direction,ali to su cinjenice…Isto tako neki Directioneri pretjeruju ,ali nemojte vi glumiti nevinasce..I mi Directioneri volimo svoje idole i branimo ih uvijek,tako i vi Swiftie imate Taylor koju branite…NEMA SVAĐE…
    Noh8

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.