264
Taylor Swift na ručku sa Lorde iako ona vređa njenu najbolju prijatelju,...

Taylor Swift na ručku sa Lorde iako ona vređa njenu najbolju prijatelju, Selenu Gomez! (foto)

264
SHARE

BY2FyBcIAAAN92c

Iako novozelandska pevačica nema lepe reči za Selenu Gomez, to nije smetalo njenoj najboljoj prijateljici Taylor Swift da sa Lorde ode na zajednički ručak.

Dve slavne devojke viđene su u restoranu Shake Shack u Njujorku, a jedna obožavateljka ih je slikala i objavila fotografiju koju vidite na svom tviteru. “Videla sam njih dve kao i njihove telohranitelje koji nisu dozvoljavali slikanje, ali moja prijateljica je ipak uspela da načini fotografiju”, priča jedna devojka. Lorde je nedavno uvredila i Taylor ali joj se kasnije izvinila. Međutim, isto nije učinila kad je reč o Seleni Gomez. Da li je Taylor želela od Selena da sakrije susret sa Lorde, ili misliš da ona ne smatra svađu između Lorde i Selene previše ozbiljnom?

Autor: Life Content
FOTO: Tviter

32 KOMENTARA

 1. LOL, pa Demi je jedina osoba koja je nikad ne bi izdala.Selena nikad nece imati prijateljicu poput Demi.Ako pogledate njihove video clipove što su snimale kada su bile mlađe moglo se primijetiti da su prave prijateljice i da je Demi jedna predivna duša.

 2. ja ne verujem. ne vidi im se lice. sve dok tay to ne potvrdi ja ne verujem!(lorde nista ne verujem pa onda necu da slusam nju ako potvrdi lol xd)

 3. Ja ne znam više zašto pola vas Directionera koji su ovde nešto komentarisali  pominjali su Harry-a. Da li sve, ama baš sve mora da se vrti oko 1Da?Ovo govorim kao neko koga smarate VI Directioneri, a ne da hejtujem 1D. 
  Sad da se vratim na temu, otkud vi znate zašto je ona išla na ručak sa Lorde? Mislim, bože moj da li ste vi nekada bili u situaciji da se vaša bff posvađa sa nekom  osobom a vi ne želite konflikt sa osobom koja tračari i se*e? Ja sigurno jesam ali moja bff je mene podržala zato što znate kako kažu ljudi “Drži prijatelje blizu a neprijatelje još bliže”

 4. ovo jeste taylor,u ovoj odeci je uslikana u njujorku ali ne verujem da je to lorde

  ipak,recite mi,da li je vasa bff nekad bila u svadi s nekim,a vi ste pokusale da je pomirite s tom osobom

  i da nije to,ne mozemo znati,stoga vam ostaje samo da nagadate

 5. Ček, ćek, a kako znate da je to Lorde uopšte :D ? Hahahahaha pa ni faca joj se ne vidi :) I nije istina da je Tay “izdala” Sel!!!!!

 6. Ma dajte ni ne vidi se da je to Lorde! A Tay je verovatno htela da joj da savete, nije izdala Selenu! @Swiftie FOREWER&ALWAYS da, stvarno, kad se s nekim posvadjate vasi bff uvek pokusaju da vas pomire i obrnuto. Zar stvarno mislite da bi Taylor nekoga izdala?! Ona, kao devojka za primer, uvek savetuje fanove kako ne treba biti zao prema ljudima. Nema razloga da Tay ne upozna Lorde, i ovako ce joj joj Tayina pomoc biti potrebna. Zato nemojte da je hejtujete, svi znamo da je ona jedina od svih poznatih za primer, jedino ona ne pije, ne pusi i ne drogira se.

 7. Znate sta,vama ne vredi nista govoriti!
  TOLIKO STE JADNI DA…MA UZASNO STE JADNI!
  Necu sad da se mucim da pisem,a toliko toga bih vam rekla…
  Plus necu dzabe na vas glupace da trosim internet :**

 8. Ne mogu da verujem !!! Taylor je izdala Selenu !
  Demi je jedina osoba koja je ne bi izdala. <3
  Selenator and Lovatic forever ♥
  DELENAA !!! <3 ♥ *—*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.