106
Taylor Swift: “Muškarci mi daju inspiracije za pesme servirane na tanjiru”

Taylor Swift: “Muškarci mi daju inspiracije za pesme servirane na tanjiru”

106
SHARE

Taylor je poznata po svojim pesmama inspirisanim bivšim momcima a kaže da joj zbog toga nikad nije problem da napiše novu numeru.

null

Govoreći za Mail Online, Taylor je priznala: “Ako momak izlazi sa mnom, on praktično potpisuje ugovor da mu je kul što ću pisati pesme o njemu. Pišem pesme o svom životu: Nije to nešto što čuvam u tajnosti, tako da se ne brinem da li će novi dečko biti povređen zbog nečega što napišem. Kad sam već to rekla, neverovatno je koliko su mi inspiracije servirane na tanjiru dali neki momci. Neki su čak rekli ‘Molim te nemoj da pišeš o meni’, ali samo dok smo u procesu raskida.”

null

Nedavno je otkriveno kako pesma “We Are Never Ever Getting Back Together” govori o Jakeu Gyllenhaalu a Taylor kažu kako baš i ne prati šta štampa piše o njoj. “Ne čitam tračeve o sebi, a ako vidim svoje ime na sajtu, odmah idem odatle. Nemam debelu kožu, pa ako pročitam nešto ružno o sebi, osećam se nesigurno i stalno razmišljam o tome.”

6 KOMENTARA

  1. A duša moja. Zato je i najbolja. Što je drugačija. Što ne piše pjesme o opijanju i ‘ljubavi’ na jednu noć već nešto što ima smisla. Taylor <3<3<3

  2. Ja mislim da je ona jedina koja ima ‘pravu’ karijeru.Nije je nikada gradila na skandalima ili se skidala gola,da bi prodala album :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.