177
Taylor Swift: “Moji roditelji nisu želeli da se bavim muzikom”

Taylor Swift: “Moji roditelji nisu želeli da se bavim muzikom”

177
SHARE

Taylor je danas jedna od najuspešnijih muzičarki na svetu, ali da su se njeni roditelji pitali, to nikad ne bi bio slučaj.

null

U intervjuu za Marie Claire, Tay otkriva kako njeni mama i tata uopšte nisu želeli da se ona bavi muzikom. “Moji roditelji su prosto bačeni u ovo – nikad nisu imali želju da se bavim muzikom.” Na svu sreću, pevačica je ipak uspela da ih ubedi da joj pruže podršku i to tako što ih planirano gnjavila.

null

“Stalno sam pričala o tome, večito se vraćala na tu temu. Moji roditelji su videli koliko sam opsednuta i da neću odustati od toga, da to nije samo neka faza u odrastanju.” Danas su stvari mnogo drugačije pa joj je tata finansijski savetnik a mama joj pomaže oko marketinga. “Moja mama ima strašan mozak za marketing – uvek ima dobar instinkt u vezi stvari.” Očigledno, nekad se isplati biti tvrdoglav!

8 KOMENTARA

  1. Kako tako nema pojma da se obuce? A tek sto ne ume boje da uklopi al naravno sad ce dislajkovi i ako sami vide i znaju da ne ume da se oblaci al brt treba da se kaze i ako je volite jbt i ja volim Miley a ne kazem da je savrsena ili kako se uvek dobro oblaci.Al i ja tako radim ko ona dok ne dobijem sta zelim xaxaxax kako slatko

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.