Start Stars Hot News! Taylor Swift: Moje pesme neće uvek govoriti o meni

Taylor Swift: Moje pesme neće uvek govoriti o meni

SHARE

SVfHb

Taylor Swift proslavila se pesmama koje govore o njenim ličnim iskustvima, ali ističe kako je sigurna da će joj jednog dana nestati inspiracije, pa će morati da se bavi drugim ljudima.

“Verujem da ću u jednoj tački svoje karijere načiniti promenu i početi da radim albume koji govore o pričama drugih ljudi ili imaju drugačiju temu”, priznala je ona u novom intervjuu za časopis Look. “Uvek pišem iz srca i uvek ću pisati o ljubavi , jer romansa je nešto čemu se svi radujemo.” Tay ističe i kako najbolje ideje dobija obično noću, zbog čega pored svog kreveta uvek ima spreman papir i olovku. “U to vreme dobijam zaista mnogo ideja. Isto to mi se dešava i dok putujem avionom ili u kolima, i tad počnem da razmišljam. Mislim o stvarima u formi stihova.”

KFicp

Ona još jednom ističe i koliko uživa u svom uspehu, kao i da svaku nagradu koju dobije shvata vrlo ozbiljno. “Osvajanje nagrada je velika stvar – o tome ćete pričati svojoj deci. Nikad mi neće ovo dosaditi i nikad ovo neću shvatati zdravo za gotovo”, poručila je Taylor.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR