406
Taylor Swift: “Moj parfem je oličenje onoga što jesam”

Taylor Swift: “Moj parfem je oličenje onoga što jesam”

406
SHARE

swift_fragrance_16

Vredna kao i uvek, Taylor Swift predstavila je već svoj treći parfem na ceremoniji u Njujorku, a novinarima je ispričala da on na pravi način održava životnu fazu u kojoj se trenutno nalazi.

“Za mene, to je ono što jesam i oličenje moje ličnosti i stila”, rekla je pevačica za časopis People, opisavši svoje prethodne mirise Wonderstruck i Wonderstruck Enchanted kako “sanjaranje, romantični beg u zemlju snova”. “Ovaj novi miris predstavlja prelazak iz sveta mašte realnost i ima mesta u mom svakodnevnom životu, ako to što pričam ima smisla”, poručila je Tay. Upitana da li postoji miris koji je privlači muškarcu, ona je spremno odgovorila: “Najbitnije je da su dobri ljudi. Počeću od toga.”

IZVOR: Life Content

20 KOMENTARA

  1. Meni je ovaj tekst vise nego cudan.Kako parfem moze predstavljati ono sto ona jeste?Ako se nekom ne svidi parfem,to onda znaci da mu se ni ona ne svidja?

  2. Pa, super je što je njen novi parfem oličenje onoga što ona i jeste. I mislim da je jako kreativno što ga je onda i po sebi nazvala, Taylor by Taylor Swift. Ja živim u Crnoj Gori, i prethodni parfemi Taylor Swift, a to su Wonderstruck i Wonderstruck Enchanted se nisu pojavili u prodaji. Nadam se da to neće biti slučaj i sa ovim parfemom! :) ♥

  3. Ahahahaa, ne znam meni je to Taylor by Taylor Swift najjace, hahhahahahahahahhhahhahah Lepo je sve to Taylor, verujem da lepo mirise :D

  4. Hajde vas dvije smirite strasti. Taylor je prava vrednica, i za razliku od vas dvije maloumnice ne sjedi za kompjuterom i pljuju po drugim ljudima. Taylor je jedna predivna osoba i prebolite vise sto je imala Hazzu. Pateticne ste. Možete samo gutati prašinu koju Tay ostavlja iza sebe. Nećete stići njen nivo uljudnosti i finoce sa vašim zaostalim tempom.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.