287
Taylor Swift: “Ljubav je tako jednostavna kad je prava”

Taylor Swift: “Ljubav je tako jednostavna kad je prava”

287
SHARE

2013 CMT Music Awards - Show

Iako je doživela mnogo brodoloma, Taylor Swift i dalje veruje u pravu ljubav, o čemu je i govorila u novom intervju za TV šou “Coffee Break”.

“Ljubav je jedna od onih stvari koje su toliko jednostavne da o tome i ne razmišljate kad je sve u redu. Mislite o njoj samo kad stvari pođu naopako”, objasnila je Swiftie. Ipak, ona napominje kako se u ovom trenutku ipak najviše fokusira na svoju muziku, iako je sigurna da se novi album neće pojaviti u skorije vreme. “Volim da pišem muziku. Isto tako volim da sastavim album i da to uradim za neke dve godine, ulažući u njega apsolutno sve. Možda se to promeni, ali samo ukoliko se pojavi neki filmski scenario koji jednostavno neću moći da odbijem”.

Autor: Life Content

15 KOMENTARA

  1. Apsolutno se slažem sa Tay da je ljubav jednostavna kada je prava, što je rijetko. Jedva čekam njen 5 studijski album, iako se neće pojaviti u skorije vrijeme. Mada, moramo uzeti u obzir i činjenicu da je njeno prethodno izdanje “Red” objavljeno 22. oktombra 2012. godine. :)

    P.S. Bravo, zašto nas nisi obavjestio da je sjutra premijera Tay-inog spota za odličnu pjesmu “Red”?! Jedva čekam! ♥

  2. to ona najbolje zna XD salim se volim ja Taylor zapravo obozavam♥

  3. I da zaboravila sam da kazem ono sto je rekla Vanja Swift.

    Večeras u 23h će premijerno biti prikazan spot za pesmu “Red”! Spot je sastavljen od raznih snimaka sa RED turneje, kao što su spotovi “Fearless” (Fearless turneja) i “Sparks Fly” (Speak Now) turneja. Nakon premijere, spot će biti postavljen i na Taylorin oficijalni YouTube kanal.To je malo preciznije :D

  4. Znaci njene ljubavi do sada nisu bile prave….NO H8, samo istina, ako cete lupati minuse zbog istine, lupajte! Ali slazem se sa Tay-ljubav jeste jednostavna dok je prava, a ako nije….ode sve dodjavola!

  5. Jedna greška ‘Objasnila je Swiftie’, Bravo, tako se nazivaju Taylorini fanovi, a ne Tay xD I da, možda niste čuli, ali Taylor ima novi video spot za pjesmu RED, bilo bi super kad biste i tu nešš objavili ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.