497
Taylor Swift izbegava da odgovori zašto je loše reagovala na susret Justina...

Taylor Swift izbegava da odgovori zašto je loše reagovala na susret Justina i Selene

497
SHARE

2013 Billboard Music Awards - Arrivals

Negativna reakcija Taylor Swift na račun novog susreta Selene Gomez i Justina Biebera obišla je svet, a pevačica se zbog toga suočava s nezgodnim pitanjima novinara.

TaylorSelenaJustinKiss

Taylor je ugledavši Justina napravila grimasu a zatim je sa pristojne udaljenosti čekala da se njena najbolja drugarica Selena Gomez rastane od svog bivšeg dečka, kojeg nije imala nameru da pozdravi! Novinar E! Newsa zamolio ju je da prokomentariše celu situaciju, nakon čega je Tay samo rekla: “Mogu li da dobijem neko drugo pitanje?”. Sama činjenica da Taylor nije ni pokušala da opravda svoje ponašanje definitivno sugeriše da njeni odnosi sa Biebsom nisu dobri kao i da ne želi da mu se Selena približava.

IZVOR: Life Content

22 KOMENTARA

 1. jaoo ali kad je isplazila jezik,onako uz osmijeh,ja sam pala sa stolice od smijeha.njena reakcija je bila urnebesna,mislim da nije bila ni svjesna sta je uradila,jer je vjerovatno znala da su kamere tu.ocigledno ne podnosi justina.

 2. hahahahahah do neku godinu je gogovrila sve najbolje o njemu i on njoj posvetio pjesmu Favorite Girl i bili kao super frendovi a sad ovo mislim oćito je da mu nešta zamjera i da ga ne podnosi … 

  “niđe veze xo”

 3. neee bas ce nju Selena da pita sa kim ce da bude….ona ni svoj ljubavni zivot ne moze da sredi a ne neciji drugii….onaaa bas zna.;)

 4. hahaha….pa sta ako nije htjela reci…samo ona zna sta joj je selena rekla za justina….mozda je selena rekla neke ruzne stvari o justinu kad su raskinuli jer ju je mozda tad povrijedio …pa je ona tako reagovala …msl oni su meni svi nekako dragi i smijesni …

 5. Odakle vam ideja da Taylor ne voli Justina? Ona se sa njim prije sprijateljila nego Selena. Mozda se desilo nesto sto ne znamo, niti mozemo znati. Koliko god ja to voljela, i koliko god se oni voljeli, mozda ta veza nije vise dobra za njih dvoje. Ne radi se samo o ljubavi. Mozda Taylor samo pokusava da zastiti i Selenu i Justina da ne pate jedno drugo i da jedno drugom ne daju nade kad veze nece moci funkcionisati. Prijatelji to rade. Ako nista, znamo da joj je stalo do Selene.

  (MORALA SAM KOPIRATI KOMENTAR OD @qwertzuiop)

  “Mislim da je Tejlorina reakcija sasvim normalna. Tejlor i Selena stalno govore jedna za drugu kako su kao sestre. Onda dođe Džastin i povredi Selenu i Tejlor sve to vidi, pošto je očigledno ona ta koja teši Selenu. Koliko god da joj je Džastin bio dobar drug, Selena joj je očigledno bitnija. Ne kažem sad da je Džastin hteo da povredi Selenu, ali to je očigledno bio rezultat njihove veze.
  Obično onaj koji zabrlja pokušava da ispravi stvari (pisao joj je one romantične pesme), a onaj ko je ljut, pa ljut je :D (sećate se ono kod Letermana). To što bi oni da budu zajedno ne znači da će obavezno biti srećni.”

 6. Bravo! Ma svaka čast… Malo pohvalite Tay i odmah krećete da je ismejavate… Čudno da niste spomenuli njene veze ili nešto slično, jer me uopšte nebi čudilo… Msm. zar ne možete nešš lijepo reći o njoj? -Vidi se da s nekim razgovara, možda joj nije bila namjera uraditi nešš kao ‘Ismejati Justina’ … Što se tiče ovog što nije željela da odgovori… Možda djevojka nije ni znala što da odgovori, jer joj ovo nije bila namjera… Da naravno, rugala se Justinu i Seleni u koje uopšte nije ni gledala…. Da li ste pogledali video? -pa ona se uopšte nije okrenula na njih…. I ona je isto tako nekog pozdravljala i bila zauzeta… Šta znači jedna slika sa sto lica među kojima je Tay, Jus i Sel?

 7. Kao da se ona pita da li ce oni biti zajedno,bolje da se ona udalji od Selene. Krava glupa.
  #Jelena4ever<333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.