104
Taylor Swift isprepadala Conora Kennedyja?

Taylor Swift isprepadala Conora Kennedyja?

104
SHARE

Taylor i Conor definitivno su raskinuli, a mediji prenose da je u stvari Conor bio taj koji je odlučio da raskine vezu, jer je pevačica bila previše nasrtljiva.

null

“Conor je samo 18-godišnji dečak i nije bio spreman za super ozbiljnu vezu, dok Taylor traži srodnu dušu pa ga je isprepadala svojim nastupom”, prenosi jedan insajder za RadarOnline. “Taylor je luda za ljubavlju i voli da živi kroz ljubavne priče drugih ljudi. Ona iskreno želi da pronađe osobu s kojom treba da provede ostatak života”.

null

Isti izvor tvrdi i kako je Taylor zapravo više bila opsednuta slavom porodice Kennedy nego samim Conorom. “Taylor je opsednuta Kennedyjima i živela je bajku sa Conorom. Više je bila opsednuta idejom da izlazi sa Kennedyjem nego koji Kennedy je u pitanju.”

6 KOMENTARA

  1. Nije mi se Conor nikada ni dopadao. Uvijek sam smatrala da je u fazonu ‘izlazim sa 22-ogodisnjom zvijezdom Taylor Swift.’ Mislim da njoj treba neko ko je mnogo zreliji od njega. Ona je prekrasna djevojka <3

  2. Taylor ce ga preboleti, a on ce zazaliti za njom, zato sto je ostavio, ostavio je najbolju, najlepsu devojku na svetu!!!

  3. ne vjerujem u ove priče. dobro možda je i jeste on ostavio, ali da je “Taylor zapravo više bila opsednuta slavom porodice Kennedy nego samim Conorom”, ne vjerujem, mislim ona kad voli, ona zaista voli, i mislim da je bila iskrena s njim :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.