Start Stars Hot News! Taylor Swift i sama potvrdila da je “I Knew You Were Trouble”...

Taylor Swift i sama potvrdila da je “I Knew You Were Trouble” posvetila Harryju Stylesu

SHARE

 photo 1__4__zps00c68c6f.jpg

Odavno se nagađalo da je Tay svoj veliki hit napisala inspirisana Harryjem Stylesom ali pevačica je iznenadila sve direktnim priznanjem da je ta informacija tačna!

Kao što znamo, Tay je ovu pesmu izvela na BRIT Awardsu prošlog meseca a sad je razgovarajući za časopis The Times of London otkrila: “Nije bilo teško pokrenuti emocije kad znate da je osoba o kojoj govorim u pesmi pored bine i gleda vas.” Naravno, jedini njen bivši dečko koji je u tom trenutku bio na BRIT Awardsu jeste Harry Styles!

 photo 1__1__zpsb0192e55.jpg

Govoreći o tome kako je izvoditi tako ličnu pesmu, kantri pevačica je otkrila: “Balansirate između analitične strane vašeg mozka, koja vam govori gde da idete i kako da stignete tamo i one druge strane mozga koja vam kaže ‘Oseti sve što pevaš i to i pokaži. Osećaš se baš onako kako si se osećala dok si pisala pesmu.” Kao što znamo Harry nikad nije zbog ove pesme zamerio Taylor, naprotiv, poneo se kao pravi džentlmen – novinarima je rekao kako je uživao u nastupu kao i da je pevačica izgledala sjajno na sceni.

OSTAVI KOMENTAR