Start Stars Hot News! Taylor Swift i Ellie Goulding zajedničkim snagama oduševile publiku u Los Anđelesu

Taylor Swift i Ellie Goulding zajedničkim snagama oduševile publiku u Los Anđelesu

SHARE

ellie taylor

Taylor Swift ne prestaje da oduševljava svoje fanove u Los Anđelesu serijom koncerata u ovom gradu, na kojima e gostovao veliki broj muzičkih zvezda, a poslednja u nizu bila je Ellie Goulding.

Nakon Cher Lloyd, dua Tegan and Sara i mnogi drugi, na scenu se sa Taylor popela i britanska zvezda Ellie Goulding. Njih dve su zajedno izvele pesmu “Anything Can Happen”, kojom su podigle publiku na noge. “Sve je moguće na nekom od nastupa u Los Anđelesu! Ellie Goulding se pojavila i otpevala pesmu ‘Anything Can Happen”. Žurka za 15.000 ljudi”, tvitovala je Taylor, koja je na koncertu svoju koleginicu najavila kao jednog od njenih omiljenih izvođača, koja je veoma kul i veoma talentovana.
Ni Ellie nije krila koliko ceni Taylor, pošto je odmah na Instagramu objavila fotografiju sa nastupa, uz komentar: “Sjajno sam se zabavila. Volim ovu devojku”, da bi potom podelila i footografiju iz bekstejdža potpisanu sa: “Takmičenje u lepoti.”

ellieandtaylor

Mnogi nisu znali da su njih dve toliko dobre prijateljice, ali je Taylor prošle godine u jednom intervjuu ispričala koliko su bliske: “Imam dva prijatelja iz Britanije. Ed Sheeran je jedan od njih, a upoznala sam i Ellie Goulding i ona je tako kul devojka! Opsednuta sam njenim pesmama već dugo.”
Ellie I Taylor osim muzike i prijateljstva povezuje jođ nešto – Ellie je nedavno u medijima povezivala sa Niallom Horanom, dok se Taylor prošle godine nekoliko meseci zabavljala sa Harryjem Stylesom.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR