175
Taylor Swift i Ed Sheeran premijerno izvode novu pesmu u finalu “Britain’s...

Taylor Swift i Ed Sheeran premijerno izvode novu pesmu u finalu “Britain’s Got Talent”

175
SHARE

taylor

Taylor Swift i Ed Sheeran premijerno će uživo izvesti novu pesmu “Everything Has Changed” u finalu šoua “Britain’s Gor Talent” 8. juna.

Nakon prošlonedeljnog kontroverznog nastupa Jennifer Lopez, kada su se gledaoci bunili zbog provokativnog plesa i kostima popularne pevačice, producenti šoua nadaju se da će Ed i Taylor uspeti da oduševe publiku. Dinamični duo, koji zajedno nastupa na Taylorinoj “Red” turneji, otpevaće svoju zajedničku pesmu “Everything Has Changed”, koja se nalazi na pevačicinom poslednjem albumu.

ed sheeran

Prošle nedelje na istoj sceni nastupila je J.Lo, čije je uzvođenje pesme “Live It Up” izazvalo različite reakcije publike. Dok su neki hvalili pevačicinu energiju na sceni, drugima je zasmetao njen kostim i provokativni plesni pokreti, koje po njihovom mišljenju nisu bili primereni ovoj emisiji, koju gledaju i deca. Neki su čak televizijskoj stanici na kojoj se šou emitovao poslali žalbe i prigovore zbog ovog nastupa.

http://youtu.be/S_0yjZEUbdg

Izvor: Life Content

8 KOMENTARA

  1. RiRi je nastupala u Srbiji i to 24. oktobra 2007. godine.Međutim, postojali su problemi u vezi ovog koncerta, i to sledeći: Rihannin koncert u Srbiji ujedno je prošao uz velike tehničke probleme. Više od 16 000 ljudi prisustvovalo je koncertu, a zbog velikog guranja među posetiocima, koncert je pomeren dva sata, dok su svetla sve vreme bila upaljena.Ovo pišem, zato što vidim da pričate o tome da li je RiRi dolazila u Srbiju! :) ♥

  2. Što se tiče ove vesti, drago mi je što Tay sa Edom nastupa u finalu “Britain’s Got A Talent” i jedva čekam da čujem premijerno izvođenje njihovog dueta “Everything Has Changed” koji mi se jako dopada, a i da pogledam nastup.A što se tiče J.Lo, njen nastup u ovoj emisiji je (po mom mišljenju) bio odlična.Bio je toliko energičan, da je Jenny oduvala publiku, ali i žiri koji su prisustvovali nastupu. ♥

    P.S. Bravo, sada kada je najavljen nastup Taylor Swift u TV show-u “Britain’s Got A Talent” o tome pišeš, a kada je bio najavljen nastup Jennifer Lopez u istoj emisiji o tome nisi pisao, kao ni o nastupu uopšte.Sada, kada govoriš o reakcijama publike na nastup Lopezove to pišeš u novost gdje je naslov vezan za Tay!Posveti više pažnje J.Lo, molim te! :)

  3. Opstina je. Phahahaha, izvini, ali mi je, ne znam zasto, toliko smesno! Opstina je, ahahahaha :D Stvarno izvini, ne mislim nista lose :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.