Start Stars Hot News! Taylor Swift hvali Eda Sheerana: Svetska slava mu je zagarantovana!

Taylor Swift hvali Eda Sheerana: Svetska slava mu je zagarantovana!

SHARE

b15a91c4437011e3837f22000ab5be3a_8

Pitajte Taylor Swift šta ona misli o Edu Sheeranu i uvek ćete slušati jedino hvalospeve! Slavna pevačica ponovo je na taj način govorila o svom kolegi i velikom prijatelju, a uverena je kako njegova karijera može samo da napreduje.

Tay ističe kako je bila oduševljena dok ga je gledala tokom nastupa u čuvenom Medison Skver Gardenu u Njujorku. “Skoro sam zaplakala jer me je on predstavio publici a Medison je bio pun i to fanova koji su kupili karte s njegovim imenom na njima. Bila sam tako ponosna na njega. Mislim da je njemu svetska slava zagarantovana. To će se desiti. On je neverovatan, on je talentovan, on ima neverovatan album”, ispričala je ona za Capital FM.

“Činjenica da se to desilo tako brzo jeste ono na šta sam bila toliko ponosna. Pre par meseci nastupali smo na stadionu u Njujorku i očigledno je kako su nas tad svi videli, jer je veliki deo tih ljudi hteo da vidi njegov poseban koncert. To vam pokazuje kako su fanovi razmišljali, ‘Znaš šta, želim da vidim tog tipa na njegovom samostalnom koncertu”, oduševljeno kaže Tay.

Autor: Life Content
FOTO: instagram/Ed Sheran

OSTAVI KOMENTAR