291
Taylor Swift glumi u filmu “The Giver”?

Taylor Swift glumi u filmu “The Giver”?

291
SHARE

'Romeo And Juliet' Los Angeles Premiere

Filmski producenti definitivno su ubeđeni kako je Taylor odlična glumica, zbog čega joj je i ponuđena uloga u ostvarenju “The Giver”, a partneri u filmu bile bi joj prave holivudske legende!

Kako piše časopis The New York Post, Taylor će sigurno glumiti u filmu koji se kasnije ove godine snima u Južnoj Africi a društvo će joj praviti oskarovci Meryl Streep i Jeff Bridges ali i Alexander Skarsgard kog znamo iz serije “True Blood”. Tay će po toj priči imati sporednu ulogu, ali ostaje da pevačica i sama potvrdi tu informaciju. Gluma ne predstavlja novost za nju – već smo imali priilku da je gledamo u filmu “Valentine’s Day” a pozajmiljivala je i glas u animiranom ostvarenju “The Lorax”.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

13 KOMENTARA

 1. Bice mi drago ako bude prihvatila ponudu!Bila bi odlicna glumica! :)
  @Bravo volela bih da znam da li je tacno da 1D dolaze na finale x factora?I kakvo je stanje sto se tice njihovog dolaska,jos uvek ima nade??

 2. Meni se ona uvopšte ne dopada… Ona kao glumica? To bi bila katastrofa. BTW šiške su joj grozne ,msm mogla ih je još malo skratiti -_- .

 3. Hajde Directioneri, ispalite. “Mrzim je ali necu da joj saljem mrznju”. Upravo ste to uradile, jer ste na jedan bez vezan nacin iskazale misljenje. Okay, bye.

 4. Bice super.^^
  A vi bolje pogledajte valentine’s day,ona je sjajna glumica.Mozete da je mrzite ali ne mozete da lazete.

 5. Super!!
  @DIRECTIONER-FOREVER-ozbiljno? “Mrzim je,ali necu je vredjati”?A zbog cega je ti to mrzis?Jer je bila u vezi sa tvojim savrsenim Hazzom?Ja volim i 1D i Taylor i ako su se oni pomirili (tj. opet su prijatelji) nemam razloga da mrzim jedno od njih ako se oni medjusobno ne mrze.. -_-

 6. Potvrdjeno je da ce Tay igrati u filmu “The Giver”!! :D Lois Lowry je potvrdio to na svom twitter profilu ( link to twitter.com ) :D Napisao je “Taylor Swift will play Rosemary, a small but vital and intriguing role, in THE GIVER movie” !!! AA♥ tako sam srecna zbog njeeee :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.