Start Stars Hot News! Taylor Swift dobila novu filmsku ulogu, glumi uz Davida Beckhama!

Taylor Swift dobila novu filmsku ulogu, glumi uz Davida Beckhama!

SHARE

Taylor_Swift_-_2013_MTV_Video_Music_Awards_in_NY_august_25_2013_003

Nakon što je pokorila svet muzike, Taylor Swift bacila se na glumu, pa je tako dobila ulogu u ostvarenju “Secret Service”, gde će joj partner biti podjednako slavni David Beckham!

Kako prenosi časopis The Mirror, Tay nije dobila ulogu zbog svoje slave, već jer se izuzetno prirodno ponaša pred kamerama, što je redak kvalitet. “Režiser Matthew Vaugh imao je audiciju sa brojnim glumicama pre nego što se odlučio za Taylor – ona je vrlo prirodna na velikom ekranu”, prenosi jedan izvor. “Ona je takođe sveže lice u Holividu, što je vrlo privlačno.”

wenn20472190

Isti insajder napominje da ovo nije nimalo naivna uloga, pa će pevačica morati da ide na časove borilačkih veština! “Neophodni su joj jaki treninzi kako bi mogla uverljivo da isprebija Samuela L. Jacksona. Ovo će biti najveći izazov za Taylor, ali ona ga nestrpljivo isčekuje. Ona se posebno raduje radu sa Davidom Beckhamom jer ga smatra prelepim.” Kako je ranije najavljeno, snimanje počinje već u oktobru, a scene će se raditi u Londonu i južnoj Francuskoj.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR