135
Taylor Swift demantuje duet sa Jennifer Lopez: Ne snimamo ništa, za sad

Taylor Swift demantuje duet sa Jennifer Lopez: Ne snimamo ništa, za sad

135
SHARE

Taylor Swift's RED Tour - Los Angeles - 8/24/2013

Taylor Swift sigurno je razočarala javnost objavivši kako nisu tačne glasine da će snimiti pesmu sa Jennifer Lopez, ali kaže kako bi jako volela da se to jednom desi.

J.Lo nedavno je bila gošća na Taylorinom koncertu, pa su tad krenule glasine kako su njih dve već spremne za duet, koji bi se našao na Jenniferinom albumu. “Čula sam za te glasine, pročitala sam ih na internetu, i to je prvi put da čujem za tako nešto”, priznaje Tay. “Ona ima moj broj, tako da, nikad ne reci nikad”, ističe kantri pevačica, sugerišući da je spremna za saradnju.

The 2013 MTV Video Music Awards

Taylor ističe i kako je trenutno vrlo zauzeta pripremama za pisanje novog albuma. “Počinjem da razmišljam o tome”, rekla je u razgovoru za MTV News. “Kad pišem pesme, ja ih onda radim koliko god mogu, dok ne izludim od toga i album ne izađe. Nakon toga dam sebi par meseci odmora, a sad sam još uvek u tom periodu”, kaže ona.

Autor: Life Content

7 KOMENTARA

  1. Mislim da i ne bi dobro zvucale zajedno.Mislim obe su super ali ne bi isle zajedno jer imaju dosta drugacije glasove.

  2. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
    TOOOOOOO MOJ IDOL NE SMIJE SE NI PRIBLIZITI TAYLOR

  3.  Smrdljivo govno od tejlor sviftcine…. pa JLo je za nju Boginja, a ona je jedna obicna iskompleksirana seljanka

  4. @JLo idol -.-‘
    @TijanaFejmis,iskompleksirana seljanka joj kaze :PP!Je l’ imas ti nekog svog idola?Ne sumnjam a je to 1D. -.-‘
    Zamisli kad bi ja pocela da vredjam JLo,ili kog vec!Znas,nije u redu to sto pises.Prvo,ona ti nista nije skrivila.Ako i jeste,reci sta.Ako volis 1D,verovatno si sama ljubomorna sto je ona bila sa Harry-em!Znaci,ja volim i Taylor Swift i 1D,draza mi je Taylor,ali ja nisam ljubomorna sto je ona bila sa Hazzom!Ne razumem ni tebe ni ostale koji je vredjaju.Stvarno vam treba neko ko ce da vas vastpitava da se lepo ponasate i ne vredjate druge koje ni ne pznajete. -.-‘

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.