131
Taylor Swift demantuje da se pomirila sa Harryjem

Taylor Swift demantuje da se pomirila sa Harryjem

131
SHARE

U poslednje vreme pojavilo se mnogo glasina u vezi sa privatnim životom Taylor Swift, uključujući i one da želi da kupi kuću blizu doma Harryja Stylesa i da je par obnovio svoju romansu, ali je pevačica demantovala da je to istina. 

Taylor se pojavila u jednoj španskoj emisiji tokom svoje posete ovoj evropskoj državi, gde je otkrila da su medijski napisi lažni. “Ljudi pričaju da kupujem kuće koje zapravo ne kupujem. Svaki put kada mediji misle da mi se neki dečko dopada, ja odjednom kupujem kuće pored njih”, rekla je pevačica, misleći pri tom na glasine koje su se nedavno pojavile, a koje kažu da planira da kuši kuću pored Harryja. “Mislim da kada se jedna veza završi, onda je zaista gotovo, ne vredi pokušavati ponovo”, izjavila je Taylor i time svima stavila do znanja da od njenog pomirenja sa Harryjem nema ništa.

IZVOR: Life Content

12 KOMENTARA

  1. @Bravo –  Ona planira da “kuši kuću” ?? xD

    Pa zasto bi ona trcala za nekim?? Drago mi  je da se izjasnila po tom pitanju,da stane na kraj tracevima.. -.-

  2. Svi smo znali da Haylor nema buducnost. I ona je to znala. Samo se nadam da ce Tay biti Ok jer mi se cini veoma tuzna u posljednje vrijeme :/

  3. Harry može da nađe djevojku svojih godina,i karaktera  sličnog njemu….Svi smo znali da Haylor nem budućnost! Sve što je lijepo kratko traje…Mislim da je ovako najbolje,a i da su zajedno podržavam u potpunosti :)) Harry *_________* <3333

  4. Nadam se da je ovo istina i da će se sa ovim rešiti sve oko njihove veze, jer mi je više muka od toga da svaki dan ima ima po 100 vesti o njihovom vezi koja se završila. ♥ :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.