Start Stars Hot News! Taylor Swift deli ljubavne savete i poručuje: Nikada ne bih jurila dečka!

Taylor Swift deli ljubavne savete i poručuje: Nikada ne bih jurila dečka!

SHARE

taylor swift

Taylor Swift možda ima burnu istoriju ljubavnih veza, ali insistira na tome da ona nikad nije, niti će biti, osoba koja juri momke.

Pevačica, kojoj su ljubavne veze često bile inspiracija za pesme, u svom novom intervjuu podelila je devojkama par saveta o momcima: “Imala sam problem kada sam išla u gimnaziju, kada mi se sviđao dečko koji me nije primećivao. Najbolje što možete da uradite u takvoj situaciji su male stvari. Priđite mu i popričajte sa njim. Ali nemojte da izgledate očajno. I nikad nemojte da vijate dečka”, rekla je ona. Dodala je i da je po njenom mišljenju najbolji ljubavni scenario onaj po kojem su dvoje najpre prijatelji. “Mislim da je uvek dobro da nekoga dobro upoznate najpre kao prijatelja. Ako to preraste u nešto više, to je sjajno. Ako ne, bar ćete ostati prijatelji.”
Taylor je poručila devojkama i da ne dozvole da ljubomora uništi njihovu vezu: “Nemojte biti ljubomorne. Budite takmičarski nastrojene, ali nikad ljubomorne. Ako ste ljubomorni, to govori da nemate samopouzdanja,” kaže pevačica i otkriva da se prvi put poljubila kada je imala 15 godina. “Imala sam 15 godina, i bila sam poslednja od mojih drugarica koja se poljubila sa dečkom. Poljubac nije bio loš, mislim da je bio simpatičan. Na kraju sam sa tim dečkom bila u vezi godinu dana!”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR