Start Stars Hot News! Taylor Swift daje savete o ljubavi

Taylor Swift daje savete o ljubavi

SHARE

Iako ima samo 22-godine, Taylor Swift može da se pohvali da je izlazila sa brojnim poznatim i veoma zgodnim holivudskim facama. Ipak, to istovremeno znači i da iza sebe ima i veliki broj propalih veza.

Mlada pevačica podelila je svoja ljubavna iskustva sa čitaocima magazina “Seventeen”, u čijem je novom broju potpisana kao ljubavna kolumnistkinja za ovaj mesec. Taylor je u svojoj ljubavnoj kolumni govorila o brojnim ljubavnim problemima i dala savete kako da se oni reše, između ostalog i šta treba da uradite ako se zaljubite u prijatelja, a on vas ne gleda na taj način: “Zapamtite da se ljudi zaljubljuju zato što ni tako žele, ne zato što vi tako želite. Ako si devojka, i zaljubljena si u svog druga, istina je da je on verovatno razmišljao o tome da budete zajedno i iz nekog razloga je odlučio da to ne pokušava sada. Ne rizikuj da uništiš prijateljstvo ako on nije spreman za vezu. Moraš da sačekaš da vaš odnos postane nešto više od prijateljstva, ukoliko on tako želi.”

Taylor je otkrila i kako da prepoznate dečka koji neće doneti ništa dobro: “Jeste da je to bezveze, ali odgovor na to pitanje ne možeš da dobiješ nakon prvog sastanka. sve što možeš da uradiš jeste da budeš iskrena prema njemu dok se upoznajete. Najbolje je da ne igrate nikakve igrice jer je to najjednostavnije: ako on to upropasti igrajući se sa tvojim srcem, znači da te ne zaslužuje. Ti si bila iskrena prema njemu, a on ti nije to uzvratio. Ali zato neko drugi hoće!”

Kada je vreme da kažete dečku da se nikada nećete pomiriti? Taylor ima odgovor i na to pitanje. “Ako imaš naviku da kriješ pomirenja i raskide od porodice i prijatelja jer svaki put kada im to saopštite oni prevrću očima, ili ako niko nikada nije siguran da li ste vas dvoje zajedno ili ne čestitam: ti si u ‘on-again, off-again’ vezi koja se previše odužila, i vreme je da je okončaš!”

OSTAVI KOMENTAR