Start Stars Hot News! Taylor Swift čini sve kako bi Selena Gomez što pre zaboravila Justina...

Taylor Swift čini sve kako bi Selena Gomez što pre zaboravila Justina Biebera!

SHARE

Selena Gomez And Taylor Swift Give A Thumbs Up!

Kako prenose američki mediji, Taylor svaki trenutak slobodnog vremena posvećuje svojoj najboljoj prijateljici Seleni Gomez, a sve kako bi je sprečila i na pomisao o vraćanju Justinu Bieberu.

“Taylor je strašno zauzeta na svojoj turneji ali i dalje joj je Selena jako važna, pa je zove po 10 puta na dan i prekida sve kad Selena zove nju”, prenosi jedan izvor za Hollywoodlife. “Svako ko je prošao kroz raskid zna koliko se usamljeno osećate prvi par meseci, pa Taylor daje sve od sebe kako bi Selena konstantno bila okružena prijateljima, jer joj je jako stalo do nje.”

Exclusive... Exclusive: Selena Gomez And Taylor Swift Out For Lunch In Malibu

Isti izvor navodi čak da Taylor pronalazi nove prijateljice za Selenu, kako bi joj zaokupila pažnju. “Taylor je sa Selenom koliko god je to moguće ali je angažovala i svoje prijateljice da budu uz Selenu. Taylor se uvek raspita gde idu njene prijateljice a onda pozove i Selenu da bude s njima, što je stvarno slatko!” Kantri pevačica i dalje ne odustaje od ideje da spoji Selenu i Austina Mahonea jer se još uvek boji da će njena prijateljica popustiti i vratiti se Justinu Bieberu, što bi Taylor doživela kao svoj veliki poraz.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR