109
Taylor Swift često odbija filmske uloge

Taylor Swift često odbija filmske uloge

109
SHARE

Sjajna pevačica kaže kako veliki deo svog slobodnog vremena provodi čitajući scenarija ali odbija da prihvata ulogu osim ukoliko ne postane “opsednuta” likom.

Pevačica je debitovala malom ulogom u filmu “Dan zaljubljenih” a nedavno je pozajmila i glas u animiranom filmu “The Lorax”, a sad bi želela da se okuša u drami.

null

“Čitam scenarija već pet godina – kažem agentima da mi šalju sve što bi moglo biti dobro. U slobodno vreme samo čitam i čitam. Kad pogledam glumačke karijere kojima se divim, shvatam da su oni uzimali samo uloge koje su budile strast u njima. Oni igraju samo uloge o kojima ne mogu prestati da razmišljaju. Tražim sjajno, moćno pisanje i priču koja je briljantna i mora biti ispričana” rekla je Taylor.

FOTO: SIPA

9 KOMENTARA

  1. pa tako jer.slazem se sa njom,misim gluma je isto njena ljubav pa zasto onda ne bi glumila neki lik koji stvarno treba opisati i ispricati kako ona kaze.nisam neki fan ali devojka je stvarno lepa i ima talenta za muziku i glumu.<3 <3 <3

  2. Nadam se da ce uskoro glumiti u nekom filmu, jedva cekam da je gledam <3

    Ako volite Taylor i imate Twitter, pratite me na @sweet13swift. Mnogo bih volela da pricam s nekim iz Srbije ko je voli :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.