114
Taylor Swift bila u vezi sa anonimnim studentom?

Taylor Swift bila u vezi sa anonimnim studentom?

114
SHARE

Taylor Swift izlazila je sa mnogim poznatim zvezdama, uključujući i Johna Mayera, Jakea Gyllenhaala i Joea Jonasa, ali najnovija saznanja otkrivaju da je pevačica pokušala ljubav da pronađe i među “običnim ljudima”. 

Tejlor, koja je nedavno raskinula vezu sa Conorom Kennedyjem, unukom američkog predsednika Roberta kennedyja, navodno je dosadilo sva pažnja koja se poklanja njenim momcima, pa je pokušala da ostvari vezu sa anonimnim studentom. Ipak, ta romansa nije dugo potrajala prvenstveno zbog njene slave.

“Nekoliko njegovih drugova je saznalo ko je ona i počeli su da joj šalju poruke i da je pozivaju da se druže. Sve je postalo vrlo čudno”, otkrivaju izvori.

Inače, pevačica je nedavno otkrila da ne zna kako izgleda “normalna veza”. “Ne znam kako da imam normalnu vezu jer pokušavam da se ponašanm normalno, da volim normalno i da živim normalno, ali postoji ta abnormalna lupa, poput teleskopa, koja posmatra sve što se dešava između mene i bilo koga drugog.”

6 KOMENTARA

  1. e ostavite tay vise na miru njena stvar sa kime je bila i sa kim ce biti u vezi!!!!!!!!!!! i ona ima privatan zivot zamislite vi da imate tako neke tajne u zivotu i to ceo svet sazna kako bi vama bilo???

  2. Pa juce ste rekli da je sa Harryjem! Pisite malo vise o njenim nastupima, EMA, itd. a ne samo o privatnom zivotu -.-

  3. Au Bravo,vi jednostavno OBOZAVATE da pisete o tudjim vezama vise nego o bilo cemu bitnijem,to je njihov PRIVATNI ZIVOT,ne zove se tako bez razloga…Dosta njih je vec raskinulo,prekinite da se mesate u licne zivote ovih ljudi…ne bi me cudilo da krenete da pisete o ”raskidu” Nine i Iana,jer vise ne znate o kome jer su svi poraskidali…katastrofa ste.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.