Start Stars Hot News! Taylor Swift: Bez muzike ne postojim!

Taylor Swift: Bez muzike ne postojim!

SHARE

Exclusive - PARIS : Taylor Swift performs for NRJ private concert .

Taylor Swift iskreno priznaje kako ne bi znala šta da radi sa sobom kad kojim slučajem ne bi bila u stanju da piše muziku.

Taylor je dobila već šestu nagradu za najboljeg tekstopisca godina, a kaže kako joj nije lako da se navikne na tu činjenicu. “Pisanje muzike čini većinu mog identiteta, i mene kao umetnika i mene kao ljudskog bića”, ispričala je ona za USA Today. “Ne znam kako bi moj život izgleda kad ne bih pisala pesme…divno je što se taj deo mog života ceni, ne mogu ni da izrazim koliko je to nešto posebno.”

Exclusive - PARIS : Taylor Swift performs for NRJ private concert .

“Mojim fanovima pokušavam da kažem koliko mi je pisanje pesama pomoglo u životu, i koliko je pomoglo da vladam svojim emocijama”, objašnjava ona. “Nije bitno da li time želite da se bavite. Mislim da je sam pokušaj da shvatite na koji način da kažete to što morate da kažete čini život lakšim.” Upitana zbog čega je poklonila neverovatnih četiri miliona dolara obrazovnom centru u Nešvilu koji sad nosi njeno ime, muzičarka je skromno odgovorila: “U školi, su me učili određenu količinu stvari o muzici, određene stvari o pozorištu i to je ono što je probudilo interesovanje kod mene. Svuda sam tražila više informacija.”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR