588
Taylor Momsen skida donje rublje po ulici i peva: Dođe mi da...

Taylor Momsen skida donje rublje po ulici i peva: Dođe mi da umrem

588
SHARE

Glumica koja je svoju karijeru započela u dečjim filmovima, a igrala je i Maricu u “Ivici i Marici”, tokom odrastanja iz dobre devojlice pretvorila se u lošu rokerku. Taylor Momsen, koja se najviše proslavila ulogom Jenny u “Gossip Girl” i kao model Johna Galliana, pevačica je benda “The Pretty Reckless” u kojem isključivo ona piše, peva i svira akustičnu gitaru.

Jedna od pesama s njihovog albuma, “Makes Me Wanna Die” ili “Dođe mi da umrem” objavljena je u maju, a tokom novembra objavljen je i video. Međutim, na kraju je cenzuriran zbog golotinje, tačnije golišave Taylor koja hoda po ulici i sa sebe skida odeću, donje rublje, čarape…

15 KOMENTARA

  1. pogledala sam video celi video se skida i na kraju se skine gola pa je cenzurisu ne mogu da verujem koja kurvetina ima 16 godina a tu se skida gola u spotu pa to ne rade ni pevacice starije od nje msm ne pamtim kad je neka pevacica snimila spot gola cak i lady gaga ima bar nesto na sebi a ova…..kurva,kurva,kurva…

  2. Barem zna da peva. I nije se skinula do kraja, bar ima malo pameti. Nije počela karijeru kao prostitutka ili kako god. Zato što je rokerka ne znači da je narkomanka ili zato što se tako oblači, šminka… Kad budete imali dokaza da se drogira i da JESTE fuksa…onda tako nešto možete reći… Ovo su samo vaša razmišljanja koja nemaju veze s vezom. Obične predrasude.

  3. Mala se zesce utripovala…Samo toliko….-.-
    I da,ona rockerka??? hahahhahaa…mislite: wanna be rockerka..
    Ima samo 17 godina,a vec prodaje telo…uzas..

  4. Ona je veoma talentovana, mlada pevacica, njen stil je njen izbor, ali takodje i njen zastitni znak. Ona ne kopira druge zvezde vec ima svoj zvuk, look i ja je izuzetno cenim kao umetnika. Zao mi je sto nju mnogi cene samo na osnovu izgleda, a ne i na osnovu kvaliteta ;) .

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.