181
Taylor Momsen se izvinila roditeljima

Taylor Momsen se izvinila roditeljima

181
SHARE

Divlja Taylor Momsen bila je prisiljena da se izvini svojim roditeljima zbog komentara koji je dala u jednom intervjuu.

Naime, glumica i pevačica je otkrila da su njeni roditelji krivi za njeno razuzdano ponašanje, jer su je od malih nogu gurali u centar medijske pažnje i svet šoubiznisa. Smatra da je odluka njenih roditelja da je ubace u manekenstvo sa samo dve godine, bila loša.

“Nijedan dvogodišnjak ne bi trebao da radi, ali ja nisam imala izbora. Nisam se družila sa svojim vršnjacima, nisam imala prijatelja. Stalno sam radila i nisam imala realan život”, komentarisala je Momsen. No, sada je izjavila kako su njene prilično jasne izjave izvučene iz konteksta i da je zahvalna svojim roditeljima na podršci od ranih dana.

“Nakon što sam pročitala članak, osećala sam se grozno. Volim svoje roditelje. Možda nisam imala detinjstvo kakvo ljudi misle da sam trebala da imam, ali ipak sam prošla neke stvari. Možda moje detinjstvo nije bilo konvencionalno, ali sviđa mi se ko sam i šta sam. Mislim da su moji roditelji sad već shvatili da ništa od toga što su pročitali nije istina i da nam reči mogu biti stavljene u usta”, izjavila je Taylor.

6 KOMENTARA

  1. “Nijedan dvogodišnjak ne bi trebao da radi, ali ja nisam imala izbora. Nisam se družila sa svojim vršnjacima, nisam imala prijatelja. Stalno sam radila i nisam imala realan život”. Ovo sam već čitala i ako je stvarno ovako bilo baš mi je žao nje. Ali mi nije jasno,ovde piše da je bila PRISILJENA da se izvini roditeljima,što dokazuje da ona to ne misli iz srca! Pa mislim,ko bi se izvinio ovakvim roditeljima (iz srca)?!

  2. Ahahahahha, treba prvo da provere sve gramaticke greske, ovaj tekst je izuzetno bogat istim :D :D :D A i jadna Taylor, bas joj je tesko u zivotu :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.