344
Taylor Momsen: Promotivne aktivnosti u Japanu

Taylor Momsen: Promotivne aktivnosti u Japanu

344
SHARE

Devojka koja se proslavila u seriji “Tračara” u međuvremenu se posvetila muzičkoj karijeri ali pronalazi vremena i za druge stvari.

null

Pojavivši se u crnoj haljinici i sa tradicionalno jakom šminkom oko očiju, Taylor je promovisala jedan butik u Japanu. Nakon toga ona je za medije pričala o svojim muzičkim planovima. “Trenutno radimo na drugoj ploči što je stvarno sjajno. Jako smo uzbuđeni zbog toga. Moja celokupna misao je fokusirana na muziku….Reći da to više nikad neću raditi možda je previše grub stav, ali sigurno je da u bliskoj budućnosti ne vidim glumačke uloge.”

null

7 KOMENTARA

  1. Prelepa je, volim The Pretty Reckles :D I nisam ni znala da je glumica ;D Tj do nedavno kad sam se popalila na seriju :D Postujem njen look i ona nikad nije bila “mala Jenny” to joj je bila uloga u seriji pa nije mogla da pokaze pravu sebe ;D Odrasla je i postala prelepa devojka :D

  2. Tejlorova ponovo govori isto da vise nece da glumi i da se totalno posvetila muzici. Ali bi bilo kul od nje da se vrati za kraj serije Tracara. Sada se zavrsava snimanje 6×09 epizode i pocinje snimanje poslednje 6×10 epizode u zavrsnoj 6 sezoni. Bilo bi super da se Jenny pojavi makar u 6×10 epizodi!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.