212
Taylor Momsen: Odrastala sam uz dobru muziku!

Taylor Momsen: Odrastala sam uz dobru muziku!

212
SHARE

t_momsen_10082013_1

Taylor Momsen gostuje na stranicama novog izdanja časopisa Maxim, za koji je govorila o svom odrastanju u pravu rokerku.

O svojim snimanjima i spotovima:
“Uključena sam u sve što je kreativno, čak sam i bila jedan od režisera spota ‘My Medicine’. Volim da stapam muziku sa imidžom, u mojim godinama seksualnost je veliki deo toga, što mislim da mi pristaje.”

t_momsen_10082013_2

O svojoj muzici:
“Stvaram muziku otkad znam za sebe, a pre par godina pronašla sam mesto za sebe i odustala od glume; to je bio samo moj dnevni posao. Imala sam 12 godina kad sam počela da radim ‘Tračaru’ a od tada sam snimila dve ploče, bila na turneji sa Guns N’ Roses…Mislim, osećam kao da je to drugi svet.

O svom odrastanju:
“Moj tata ima ogromnu kolekciju ploča, tako da sam odrastala uz Beatles, Zeppelin i The Who. Kao što kažu: “Kad poslušaš sjajnu muziku, kako možeš posle da slušaš gluposti?”

Autor: Life Content
FOTO: Maxim

8 KOMENTARA

  1. @Bravo, izvini to piem na ovom postu ali na drugim ima previse komentara i mislim da se moj i izgubio medju svima njima… ti si u jednom komentaru napisao kako ces na finalu x-factora pokusati da preneses simonu zelje svih directionera da nam 1D odrze koncert. da li to znaci da 1D nece nastupati finalne veceri ili se to odnosi na neki od narednih koncerta koji bi pored tog nastupa odrzali?
    i samo da ti se zahvalim za sve sto si ucinio za nas directionere…..sto si podrzao sve akcije i sva okupljanja… hvala ti u ime svih directionera !!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.