Start Stars Hot News! Taylor Momsen o novom albumu The Pretty Reckless: Pakao je svuda oko...

Taylor Momsen o novom albumu The Pretty Reckless: Pakao je svuda oko nas

SHARE

CA: ABBEY DAWN BY AVRIL LAVIGNE LAUNCH PARTY

Taylor Momsen prešla je put od glumice do rok zvezde, a razgovarajući za časopis Fuse, otkrila je kako njen bend The Pretty Reckless ima velike planove, koji uključuju i novi album.

The Pretty Reckless bili su na turneji koja je trajala čitave tri godine, a posle kraće pauze, spremni su da nastave s radom. “Ja sam se jednostavno isključila, zaboravila sam na telefon i ponovo sam se skoncentrisala na pisanje”, priča 20-godišnja Taylor. “Mislim da je pakao svuda oko nas, i u nama”, kaže ona, objašnjavajući naziv nove ploče, “Going to Hell” (Odlazak u pakao). “Da li ste nedavno pogledali svet? Dok smo gitarista Ben Phillips i ja pisali pesme, teme su počele prirodno da se razvijaju, ništa nije bilo s namerom. Onda se sve to pretvorilo u muziku”.

CA: ABBEY DAWN BY AVRIL LAVIGNE LAUNCH PARTY

The Pretty Reckless su 20. septembra krenuli na turneju koja će praktično trajati do nove godine, a Taylor obećava kako fanovi mogu očekivati žestoku svirku. “Biće strašno glasno. Rekla sam toncu da ukoliko zvučni sistem ne bude rasturen, on dobija otkaz”, kaže pevačica kroz smeh. “Stvarno smo uzbuđeni što ćemo našu muziku opet predstaviti fanovima. Uvek kažem, ako ne svirate, onda i niste bend”.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR