1346
Taylor Momsen: ”Drago mi je što nisam ‘Hannah Montana”

Taylor Momsen: ”Drago mi je što nisam ‘Hannah Montana”

1346
SHARE

Taylor Momsen kaže da je odahnula što je ranije izgubila ulogu Hannah Montana od Miley Cyrus, jer ne bi uspela da održava teen ideale.

Zvezda Gossip Girla je imala samo devet godina kada je zajedno sa Miley izabrana među tri finalistkinje za Disneyevu ulogu.

Sada, Taylor živi život rok zvezde dok svira sa svojim bendom ”The Pretty Reckless” i drago joj je što nije ušla u porodični Disney program.

“Iskreno, da sam završila kao Hannah Montana, ne znam da li bi to uspelo. Sigurno bi im u nekom momentu rekla da o***bu i otišla. Super je sve ispalo za Miley, ali meni se baš dopada ono što sada radim i zaista cenim što imam priliku da budem ono što jesam.”

37 KOMENTARA

  1. vidi se taylor u faci da se drogira,puši i ko zna šta sve još radi…A MILEY JE DOBRA I UZOR JE DECI I TINEJDZERIMA ŠIROM SVETA…….NINA POZDRAV ZA TEBE…

  2. Šta kenjate. Taylor je popularna! Pa ni ja ne bih htela da sam Hanna, da izigravam debila i da mi deca od 5-12 godina budu fanovi… Radije ne.

  3. i meni je drago sto taylor nije hannah montana !!!!!!!!

  4. Nije mi jasno kako mozete nekoga mrzeti, a da wam nije nista uradio. . . a miley je bolja cim je pobedila. . . .

  5. I meni je drago sto nije Hannah …Miley me je malo nervirala dok se izivljavala ,ali sada mi deluje da je opet super…:))))

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.